Πάντα στην διάθεσή σας για την άμεση εξυπηρέτησή σας και υλοποίηση κάθε ηλεκτρολογικής ανάγκης για την καλύτερη λειτουργικότητα του χώρου σας. Με συνέπεια, επιμέλεια και εντιμότητα.

Περί

Από ηλικία 14 ετών συνοδεύω το πατέρα μου στις οικοδομικές του εργασίες. Παρακολουθούσα από κοντά όλη την πορεία μιας οικοδομής και συμμετείχα ενεργά σε όσες περισσότερες εργασίες μπορούσα. Με αυτόν τον τρόπο ανέπτυξα αντίληψη, γνώσεις και πείρα για τα πιο σημαντικά προβλήματα μιας οικοδομής και την καλύτερη επίλυσή τους.

Μου άρεσε πολύ ο κλάδος της ηλεκτρολογίας και αυτόν ακολούθησα και στις σπουδές μου. Πήρα το πτυχίο μου το 2000 και εργάζομαι ανελλιπώς σε αυτόν τον τομέα, φέρνοντας σε πέρας πολύ δύσκολες μελέτες και εργασίες.

Η συνεχής ενημέρωση και εξειδίκευση σε θέματα νέων τεχνολογιών μας δίνουν την ευχέρεια σχεδιασμού αξιόπιστων λύσεων και τη δυνατότητα δημιουργίας εγκαταστάσεων υψηλών προδιαγραφών καλύπτοντας όλο το φάσμα των ηλεκτρολογικών εφαρμογών (βιομηχανικούς χώρους, κατοικίες, γραφεία, κ.τ.λ.)

Στόχος μας είναι η παροχή σύγχρονων, λειτουργικών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών με βάση τις ανάγκες και απαιτήσεις του πελάτη.