Πάντα στην διάθεσή σας για την άμεση εξυπηρέτησή σας και υλοποίηση κάθε ηλεκτρολογικής ανάγκης για την καλύτερη λειτουργικότητα του χώρου σας. Με συνέπεια, επιμέλεια και εντιμότητα.

Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010

Μικρές αγγελίες & Ο Χίτλερ για Εκλογές 2010

Χαρίζεται κοστούμι υψηλής ραπτικής από υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, που δεν κατάφερε να εκλεγεί. Προσοχή! Αποκλείονται όσοι έχουν ύψος πάνω από 1,60.
Κατάλληλο για παιδιά δημοτικού και για άντρες ύψους 1,10 με 1,40. Δώρο και τα παπούτσια νούμερο 35.

Πωλείται παπαγάλος που λέει "Καλημέρα δήμαρχε." Κατάλληλος για ψυχολογική τόνωση εκείνων που δεν βγήκαν στις εκλογές.

Παρακαλείται ο κύριος που ξέχασε την γιαγιά του σε εκλογικό κέντρο, να έρθει να την βγάλει από το παραβάν. Η γιαγιά από χθές νομίζει ότι είναι σε δοκιμαστήριο ρούχων, έχει βγάλει την κομπινεζόν της και μας ζητάει την ίδια σε μικρότερο νούμερο. Επείγον! Το θέαμα είναι αποκρουστικό.

Ζητούνται υποψήφιοι σύμβουλοι με φιλότιμο, να δώσουν ένα χέρι βοηθείας για τις επαναληπτικές δημοτικές εκλογές, ώστε να εκλεγεί η παράταξή που στήριζαν μέχρι πρότινος, έστω κι αν δεν εκλέχτηκαν οι ίδιοι. Πληροφορίες στην υπογράφουσα το κείμενο, η οποία είναι στα πρόθυρα να σιχτιρίσει και να μπινελικόσει όλους όσους μέχρι χθες της τα ζάλιζαν και σήμερα έχουν μουλώξει στην αποτυχία τους και τα φορτώθηκε όλα εκείνη. Η οποία σημειωτέον δεν την λένε Σαρρή και δεν έχει ανάγκη από το "σταυρώστε με - σταυρώστε με". Αντιθέτως έχει σταυρωθεί σαν τον Ιησού Χριστό από τις μ@λ@κίες αλλονών.Από: theodosia